• Aanbieding!
  • -20%
Etherische olie van Pepermunt 10ml
search
  • Etherische olie van Pepermunt 10ml
  • Etherische olie van Pepermunt 10ml
  • Etherische olie van Pepermunt 10ml
  • Etherische olie van Pepermunt 10ml

Etherische olie van Pepermunt 10ml

€ 4,20
€ 3,36 20% korting

Etherische olie van Pepermunt (Mentha piperita L.) is een van de meest geconsumeerde
thee, of kruidenthee. Pepermunt thee, gebrouwen uit de plant bladeren.

Al KAwthar 10 ml

Aantal

  veilige betaling

U kunt veilig betalen

  Snelle bezorging

Wij leveren uw bestelling direct na ontvangst van betaling

  Tevreden of terugbetaald

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, keert u gewoon terug voor terugbetaling

De voordelen van etherische olie van pepermunt

De belangrijkste chemische bestanddelen van pepermunt etherische olie zijn menthol, menthone en 1, 8-cineole, menthyl acetaat en isovalerate, pineen, Limonene en andere bestanddelen. De meest actieve van deze componenten zijn menthol en menthone. Menthol is bekend als een pijnstillend middel en is daarom gunstig voor het verminderen van pijn, zoals hoofdpijn, spierpijn en ontsteking. Menthone is ook bekend als een pijnstillend middel, maar het is ook gedacht te hebben antiseptische activiteit. De toning eigenschappen geven de olie zijn energieke effecten.

Gebruikt in de geneeskunde, pepermunt etherische olie is aangetoond effectief te zijn voor:
-elimineren van schadelijke bacteriën
-slapen spierspasmen en winderigheid
-Desinfecteer en verzacht ontstoken huid
-ontspannen spierspanning tijdens een massage.

Hoe te gebruiken:


Wanneer verdund met een vervoerder olie en wreef op de voeten, kan het fungeren als een effectieve en natuurlijke koorts reducer.

Gebruikt in een cosmetische of actuele manier in het algemeen, pepermunt fungeert als een samentrekkend dat de poriën sluit en scherpt de huid.

De sensaties van koeling en opwarming maken het een effectieve verdoving die de huid ongevoelig voor pijn en kalmeert roodheid en ontsteking laat.
Het is traditioneel gebruikt als een verfrissende borst wrijven om congestie te verlichten.

Wanneer verdund met een vervoerder olie, zoals kokos, kan het bevorderen van gezonde en veiligevernieuwing van de huid, waardoor verlichting van huidirritaties zoals zonnebrand. In shampoos, kan het stimuleren van de hoofdhuid, terwijl het elimineren van roos.

Bij gebruik in de aromatherapie, de slijmoplossend eigenschappen van pepermunt etherische olie duidelijk de neusholtes te helpen verlichten congestie en het bevorderen van de ademhaling.

Er wordt gedacht om de circulatie te stimuleren, verminderen gevoelens van nerveuze spanning, kalmeren gevoelens van prikkelbaarheid, energie te stimuleren, evenwicht hormonen en de verbetering van mentale focus. De geur van deze pijn verlichten olie helpt verlichten hoofdpijn en de abdominale eigenschappen zijn bekend om te helpen eetlust te onderdrukken en te bevorderen verzadiging.

Gebruik: verdund en ingeademd of iets wreef achter het oor, kan dit spijsverterings olie verminderen het gevoel van misselijkheid.

Dankzij de antimicrobiële eigenschappen, pepermuntolie kan ook worden gebruikt als een reinigingsmiddel om te reinigen en ontgeuren van het milieu, waardoor achter een spoor van een frisse, vrolijke geur.

Niet alleen zal het ontsmetten oppervlakken, maar het zal ook elimineren insecten uit huis en werk als een effectief insect afstotend.


Zoals u zien, pepermunt etherische olie is bekend dat veel therapeutische eigenschappen hebben.

B7-909

Door deze site te bezoeken, stemt u in met het gebruik van cookies voor de doeleinden die in deze informatienota worden beschreven