• Aanbieding!
  • -20%
Arganolie 100 Ml
  • Arganolie 100 Ml

Arganolie 100 Ml

€ 2,25
€ 1,80 20% korting

Argan olie 100% natuurlijk, 100 ml

 

Aantal stuks
Aantal

-100 ml

-100% natuurlijk

helpt tegen rimpels

-stärkt haren en nagels 

tegen reuma 

helpt tegen acne

helpt tegen striae

helpt tegen een droge hoofdhuid en haren

De arganolie (ook Arganenöl) wordt verkregen uit de vrucht van Arganbaums. Het is gebruikt in voedsel en cosmetica en gekenmerkt door de gouden kleur en zijn intense geur.

Winning van arganolie

De Arganfrucht wordt tussen juli en September geoogst. In tegenstelling tot de olijfolie van de argan boom, niet uit de vrucht kan worden geperst - elke poging is mislukt. Zo blijven de Argankerne verzameld en verwerkt tot olie in ware terug-breken.

Al de vruchten oogsten is niet gemakkelijk, want de bomen een broos hout hebben en zijn uitgerust met doornen. De Berber dus wachten voor de vruchten van de daling van de bomen. Soms ook een gerucht circuleert onder toeristen dieze hun geiten die de vruchten, station in de bomen, en na dit weer zonder kleerscheuren vanaf zouden eten uitgescheiden de zaden verzamelen de zaden en ingesteld.

Twee of drie amandelen, die traditioneel worden gebrand om de smaak vast te zitten in elk fruit te verfijnen. Vervolgens zij ze verpletterd en met de hulp van gekookt water gekneed. Alleen vanuit deze mash wordt gedrukt dan de arganolie.

 

Arganolie voor haar en de huid

 

Meest koud geperste Arganolie wordt gebruikt voor cosmetica. Arganolie heeft een uitstekende effect als producten van de zorg voor de huid en haar. Het verzacht de beschadigde, gevoelige en onreine huid als gevolg van de ingrediënten van hoge kwaliteit en zijn hydraterende effect van drogen en veroudering van de huid voorkomt. De olie van de argan boom helpt het haar en is vooral geschikt voor de zorg van het haar voor droog en broos haar.

Medicinaal gebruik

 

Arganolie is maar niet alleen lekker maar ook echt gezond - een echte schat. De Reden: Arganolie verschilt van veel andere oliën toe te schrijven aan de waardevolle ingrediënten. Dus de olie de hoogste concentratie van heeft essentiële vetzuren (meer dan 80%) - voornamelijk linolzuur en oliezuur.

 

Bovendien, een hoog percentage gevonden natuurlijke antioxidantenom te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Dus, arganolie is uitzonderlijk rijk aan alpha-tocoferol, die beschikt over de meest krachtige vitamine e activiteit. Van bijzonder belang zijn opgenomen in de arganolie voor wetenschappers Sterolen, zoals Schottenol en ook Spinasterol.

 

De Berbers van Marokko lange invoegen de olie voor medische doeleinden, zoals voor de behandeling van maag en intestinale problemen, hart en cardiovasculaire problemen maar ook voor zonnebrand of voor het ontsmetten van wonden. De traditionele geneeskunde weet het gebruik van arganolie voor acne, waterpokken, eczeem, reuma, pijn in de gewrichten en Aambeien.

Toepassing: 's morgens en's avonds op de huid zachtjes wrijven

-Abu Hurairah, mei Allah pleased met hem, vertelde dat de profeet, de zegeningen van Allah en vrede zij met hem, zei: "Allah heeft geen ziekte naar benedenhouden, zonder dat hij op hetzelfde moment, een remedie naar beneden was voor hen."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A90-237

Door deze site te bezoeken, stemt u in met het gebruik van cookies voor de doeleinden die in deze informatienota worden beschreven