• Aanbieding!
  • -20%
Jojobaolie
  • Jojobaolie
  • Jojobaolie
  • Jojobaolie

Jojobaolie

€ 3,95
€ 3,16 20% korting

Jojoba-olie

 Jojobaolie is bekend en veel gebruikt vanwege de effectiviteit bij de bestrijding van infecties en hydratatie, is het uitstekende natuurlijke product voor de behandeling van huid en haar problemen.

60 mL flesje

 

Aantal

-Massageoel

Huid zorg bereik

Huid olie

-Haarpflege

Jojoba (Simmondsia chinensis), "ho-ho-ba", van de taal van de Tohono o ' Odham, meer is eigenlijk de Jojobastrauch, en de enige soort van het geslacht Simmondsia, het enige geslacht in de familie Simmondsiaceae, er is alleen deze ene soort in de familie. Het behoort tot de regeling van de Nelkenartigen (vlinders). Het is een gewas.

Jojoba-olie wordt gewonnen uit de zaden of noten van de Jojobastrauches. Het is in feite nogal een liquid wax die wordt gewonnen uit de noten en is daarom alleen in de Gewoonlijk aangeduid als olie.Kwalitatief hoogwaardige wax heeft lange tijd gebruikt in cosmetica. Het bevat onder andere provitamine een. en vitamine E.
Jojoba-olie beschermt tegen uitdroging en is geschikt voor alle huidtypes.

 

Terwijl het is heel goed toe te passen, omdat het gewoon de eigenschappen een
Wax, het laat geen vette film op de huid.

De olie wordt gebruikt in de zorg van het haar: een droog haar masseren met olie wordt vooral aanbevolen.Kan je heel goed als
Basisolie voor de massage of als een basis voor essentiële oliën gebruik.

 

 

 

 

 

B56-225
4 Items

Door deze site te bezoeken, stemt u in met het gebruik van cookies voor de doeleinden die in deze informatienota worden beschreven